2023-10-29 225 浏览
上环磅街有间新开既西餐厅,价位非常亲民,而且制作用心,店员又有礼貌!最后叫左set dinner非常抵食!Burrata质地滑嫩,入口即化。蕃茄仔带嚟嘅酸甜味道同醋汁一齐,令味道更加丰富,口感酸甜爽滑。香煎带子好鲜甜,肉质弹牙,煎至金黄色,表面微脆。入口嘅感觉好鲜味,带著淡淡嘅海鲜香气,食落嘅口感滑嫩。猪肉眼肉系一个比较嫩滑嘅部位,带天然嘅肥美口感。肉质食落鲜嫩多汁,肉质细致,带有猪肉独特嘅香味,非常美味。M4 striplon丰富嘅脂肪纹理,肉质鲜嫩多汁,M4 striplon有著浓郁的牛肉香味,口感丰腴,肉质松软,带有微妙嘅嚼劲。士多啤梨雪芭浓厚嘅士多啤梨味道,口感冰凉爽滑,带有微微嘅酸甜味,唔会死甜!云尼拿雪糕味道香甜浓郁,口感浓滑。云尼拿雪糕有著浓郁嘅香草香气,入口后能够在口腔中缓慢融化,带来一种舒服的口感。