餐厅: Trafalgar
资讯:

2022-03-11 2258 浏览
好耐无出街食过饭啦,系app睇下附近有咩好食,50% off又几抵,又咁啱happy hour,就叹下啦 😚餐厅有室内同埋室外位置可以拣,阳光咁好我哋梗系坐室外啦☀️.The Trafalgar Burger Trafalgar 招牌汉堡 $156 🍔🍟Burger材料好丰富,有汉堡扒🐮、烟肉🥓、菠萝🍍、蘑菇🍄同煎蛋🍳。汉堡扒肉唔会好散,都唔会overcook过硬,咬落去仲有肉汁.Mushroom Balls with Feta Cheese 香脆菲达芝士蘑菇球 $69 🍄🧀开头仲以为会系蘑菇粒,点知原来真系一片蘑菇加芝士去炸,仲有少少沙律菜伴碟中和下油腻.Spaghetti Carbonara 卡邦尼意粉 $101 🍝当日我哋坐咗室外,张枱唔系太大,餐厅几贴心,等我哋食完前两道菜收咗碟再上意粉。意粉几大碟,仲有只半生熟蛋俾我哋,可以好有仪式感咁,用叉吉穿佢捞意粉。不过略嫌酱汁唔够杰身,有啲稀,同埋如果多啲芝士就会更加正.Fruit Punch $45 🍹好似用咗西柚汁做基底,酸酸甜甜几开胃,而且都几大杯,抵

Fruit Punch $45 🍹

好似用咗西柚汁做基底,酸酸甜甜几开胃,而且都几大杯,抵