餐厅既装潢走欧陆风情, 面积虽不太大, 但楼底高, 枱与枱都够空间感, 有室内同室外座位, 一望入去更有个抢眼既bar枱area😎食物多元化得黎偏西式, 各式grill既肉类、海鲜、pasta、pizza、burger, 饮品亦可选择有酒精or无酒精👍🍢sɴᴀᴄᴋ· Sesame Crusted Tuna Chunks $120﹟一黎到已经比佢既色彩缤纷卖相所吸引💕软嫩吞拿鱼厚切得黎带咸香, 外层仲有啲香脆黑白芝麻, 面头再配上酸甜又清新既mango salsa, 口感层次丰富, 十分开胃既starter💃🏻 🍴ᴍᴀɪɴ· Mexico Taco (Chicken) $158﹟一开始都惊叫taco会食唔饱🙊无谂过原来份量系咁多🌮有成3大旧, 每件馅料都多到满泻😍鸡肉用左辣辣地既腌料整过, 一开头唔觉辣, 后尾愈食就黎料, 惹味得黎好过瘾😛其他配料eg椒、蕃茄再加埋软滑既sour cream同牛油果酱, 完美增加taco口感之余味道清新又夹🥰🍴ᴍᴀɪɴ· Beef Lasagna $138﹟睇落份量唔多, 但食落都好饱肚🙈食落味道正常发挥, 觉得调味方面可再重啲啲, 芝士烧到有拉丝, 可

Black  Sesame Tuna Chunk

Chicken  Tacos
Mexico  Taco  (Chicken)

🍴ᴍᴀɪɴ· Beef Lasagna $138
﹟睇落份量唔多, 但食落都好饱肚🙈食落味道正常发挥, 觉得调味方面可再重啲啲, 芝士烧到有拉丝, 可以视觉享受一下🤣
Beef  Lasagna

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Chocolate Milkshake $75
﹟饮落不会过份甜腻同时又不失朱古力既味道, creamy又顺滑🤤🍫
•••
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Mixed Berries Smoothie $75
﹟依杯饮落都系不会过甜, 杂莓酸酸甜甜, 清新解渴, 略嫌觉得啲冰融得太快, 后期个味道有啲被冲淡🤔
Mixed  Berries  Smoothie  &  Chocolate  Milkshake
Black  Sesame Tuna Chunk
Chicken  Tacos
Mexico  Taco  (Chicken)
  • 黑白芝麻吞拿鱼卷
  • Chocolate  Milkshake