2023-05-19 104 浏览
之后经过已经想食,今次放工终于有机会约到人食,仲好好彩坐到tatami座位,十分之有气氛!✨鳗鱼紫菜包饭 - 劲大份又好足料,用鳗鱼包饭我都系第一次食,仔细望,配料仲有韩国鱼糕,认真特别,饭就用左d红米去整,感觉几健康🤩✨半半炸鸡 - 拣左芝士同蜂蜜味,原来系落调味粉喺面,佢落得唔算太多粉,所以味道唔会太抢左个炸鸡味~炸鸡本身整得好香脆&热辣辣👍✨士多啤梨芝士蛋糕牛角包窝夫 - 配搭好特别,芝士蛋糕连牛角包窝夫食又几好味,croffle一切仲系卜卜脆咁,好满足!✨Lotus焦糖奶昔 - 味道好香浓,Lotus迷一定大爱,跟野饮仲有个花煎,入面系红豆馅, 烟烟靭靭好有口感😋✨黑芝麻鲜奶 - 造型几精致,味道清清地带点淡香黑芝麻味😻

士多啤梨芝士蛋糕牛角包窝夫

Lotus焦糖奶昔

✨黑芝麻鲜奶 - 造型几精致,味道清清地带点淡香黑芝麻味😻
黑芝麻鲜奶

士多啤梨芝士蛋糕牛角包窝夫