2022-11-29
地址-A Tavola Bar & Grill将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place 地下G08号舖💋烤小排骨(半份),佢呢半份排骨都好大件下,好彩叫左半份,如果全份真系难以想像有几大份,而排骨D肉质非常之淋滑,用佢附送的刀仔轻轻一𠝹就可以切开,佢面层D烧烤酱劲浓郁,味道恰到好处,佢D配料系薯条,劲多之余又好香脆,正。💋墨西哥玉米片,一上碟见到佢D玉米片摆到成座山咁高,画面真美,而佢差唔多每一块都铺满左椒粉,食落脆口之余又带一点辛辣味,几刺激,而佢D酸忌廉配埋牛油果酱一齐食已经好够味,但如蘸埋佢跟的茄酱一齐食,味道带多一点茄酱的酸味,层次丰富,而佢份量好多关系,我地可以一路睇住世界杯,而一路慢慢地享受住美食,劲爽。💋杂锦海鲜意大利面,佢D料系劲丰富,里面有虾,鱿鱼,三文鱼,青口等,劲正,佢D海鲜件件都好大件,肉质又弹牙,而佢个蕃茄汁又好香甜,配埋意大利面一齐食,正!💋LL Splash,呢杯有好多热情果籽系里面,配埋荔枝味同埋香茅的糖浆,甜得黎带一点清新,解腻作用一流,正。💋Fruity Iced Brewed Tea,呢杯就有桃,士多啤梨同埋西瓜糖浆,配埋佢地的手作茶
💋Fruity Iced Brewed Tea,呢杯就有桃,士多啤梨同埋西瓜糖浆,配埋佢地的手作茶,估唔到出到黎D效果都唔错,有D似台式手摇饮品店的感觉。