推荐指数 4/5终于到我嚟到Argo bar 朝圣喇 佢地既Bling bling 玻璃酒柜非常之signature 又真系几靓嘅 留意番唔系张张枱都对住呢个酒柜架服务态度一流 话晒都系五星级酒店嘛一开头会有welcoming drinks野食方面我哋今次试咗鸡蛋仔 佢配咗花淑朱古力酱 同豉油焦糖酱 鸡蛋仔香脆 唔算有好香蛋味 主要都系食佢个酱 味道相当新颖独特 一路灭一路饮酒系几chill 既利申本身唔系好识饮酒 但都钟意四围试唔同口味嘅Cocktail个人觉得cocktail 呢样嘢好靠彩数 😂 同埋好睇你钟意咩口味 我叫既呢杯BARK, LEAF & LOVE 都易入口 好多女仔都有叫 而HOTEL JUAREZ 就多啲烟熏味整体来讲 价钱唔平 但佢比到我有一种好高贵好chill 既感觉 可以一试
推荐指数 4/5

服务态度一流 话晒都系五星级酒店嘛