2024-03-20
💜Smoked Salmon Egg Benedict🍴 💰$118依个Egg Benedict 有另于其他classic嘅款式,佢系用左汉堡包做皮,而喺上面涂左层薄薄的牛油,令到成个Benedict 口感丰富左(#^.^#) 食每一啖都充满住淡淡牛油香🧈 另外,除咗有主角流心水波蛋、三文鱼,低层佢哋都有落到牛油果酱同芦荀,食落落就唔会咁寡^ - ^💜Croffle with banana 🍌 & Nutella & ice cream🥄 💰$108依个croffle可以话系一个唔会输嘅配搭😚由佢哋开始焗个croffle 𠮶时,小编已经闻到超级香嘅烘焙味o(≧v≦)o 劲钟意依啲烘焙香味(#^.^#)🩷幸福感upup💕Croffle切系上嚟脆脆地,再加上Nutella 酱、香蕉切片、蓝莓粒一齐食,成个croffle 即刻增加咗甜度❣️加埋冰冻甜甜地嘅朱古力雪糕,𠮶种冰冻嘅口感好正🤪💜Hot Cappuccino ☕️ 💰$40有靓靓拉花真系好加分🥹饮落去咖啡味唔会好重好苦,感觉上中规中矩🤣💜Iced Chocolate(Belgium)🍫 💰$50整体上朱古力🍫味道几符合小编口味,但可能因
💜Hot Cappuccino ☕️ 💰$40
整体上朱古力🍫味道几符合小编口味,但可能因为系冰溶嘅关系,所以朱古力味变得冇咁浓郁🥹
Smoked Salmon Egg Benedict
Cappuccino
Iced Chocolate
Croffle with banana & Nutella & ice cream