2022-12-19
🤔观塘lunch time 周围都系放饭嘅打工仔,海滨公园附近有好几间餐厅都有靓景,发现其中一间系刚刚新开,我地好似发现新大陆😆,有新餐厅会好奇想试,睇下会唔会成为同事们饭堂。今日天气超好,柔和阳光加上明媚海景,真系好想放假,点解我仲要返工😆餐厅提供午市套餐,$118起。我地各叫左一个套餐,都包面豉汤、日式蒸蛋、麻酱虾沙律,呢三个前菜味道都已经有惊喜🥰,好期待主菜上台!南蛮鸡饭 $128日本名古屋名物,色香味俱全,大量洋葱沙律酱系此名物灵魂,加上即制炸鸡,叫返杯巨峰梳打$78 拌食一流👍🏻刺身定食4点 三片 $128全部刺身厚切,入口大满足!😎带子鲜甜,解冻时间刚刚好,油甘鱼肥美丰盈,三文鱼柔软细致,赤身鱼味香浓,值回票价👏🏻环境装修仿如置身日本⛩️居酒屋,好天气加上happy friday😝我地点多一个芝麻鸡翼,鲜嫩多汁,外脆内滑。今次要介绍比公司同事,对住海滨公园食饭都开心d6pm 后openrice 订座原来仲有全单7折,超抵食
南蛮鸡饭 $128
刺身定食4点 三片 $128
今次要介绍比公司同事,对住海滨公园食饭都开心d
6pm 后openrice 订座原来仲有全单7折,超抵食