2024-10-24 976 浏览
琴晚我同朋友嚟到观塘食晚餐,呢间餐厅嘅摆设简单舒服,成晚嘅气氛好chill,加上佢哋嘅食物都唔错, 令我哋十分享受。田园沙律,颜色搭配到好靓,睇到迫不及待想食,新鲜嘅菜加埋沙律酱嘅mild味道,一咬就丰富嘅口感,好开胃😋。黑松露杂菌汤。浓郁嘅黑松露香气同鲜美嘅杂菌适合搭配,真系好饮到爆👍。落嚟就到主菜,钟意东南亚食物嘅我一嚟就卑喇沙帆立贝意粉吸引,意粉都煮到啱啱好,口感Q弹又滑,再加上味道浓郁嘅喇沙香料,再配上口感一流嘅帆立贝,味道惊艳👏。最值得一试就系佢间餐厅嘅招牌芝士牛肉汉堡,牛肉好多汁,芝士又浓郁,份量好大,一口咬唔晒。其实成个汉堡最出色嘅就系个面包,软硬啱啱好,绝对系个汉堡中最好嘅点缀😍。间餐厅价钱公道,又舒服,食物又好食,真心觉得佢值得再嚟一次

间餐厅价钱公道,又舒服,食物又好食,真心觉得佢值得再嚟一次