2021-10-27
系西贡玩完水谂食咩都系一个问题 太多望落好味既餐厅😋最后拣左呢间 😚😚无拣错😍第一碟前菜拣左炸鱿鱼 佢炸出黎既炸皮吾系痴住旧鱿鱼肉😂 一拮个炸皮已经开始碎 除却呢点 拮反两者一齐个味道又奇迹地好 吾点酱都好好味因为我好中意菇 所以叫左呢款 佢系薄皮pizza 有一点好特别 就系佢切既方法系不规则 吾系我地平时切得好平均咁 味道👍🏻青口意粉系creamy sauce 中意creamy既人必叫🤣 个人中意下面既虾意粉虾意粉劲鲜味😋😋 劲重虾味 朋友话觉得gluten free spaghetti 个咬口真系吾同啲 但个人感觉吾出个吾同😂食完上面既觉得未够喉 所以决定叫多一道 呢个脆腩肉 个人觉得个皮烤到有啲过硬 有啲失色 但个sauce酸酸甜甜 好开胃🤣P.S佢3-7系happy hours 赶得撤系7点前入座 有买一送一🥰Waitress 好warm 去到入夜开始凉左 见好多人都缩埋左咁 所以拎左暖炉出黎 同埋拉低反旁边既帘👍🏻