2019-12-17
小王子本身无谂住饮酒。之不过朋友叫到,就勉为其难上去互劈啦!第一次黎衣度觉得几大,左右两边分别有4部掟镖机,而中间就有两张桌球台、足球机、飞行棋和专为饮酒玩乒乓波而设既台。我地一行有7人,叫左3到4 sets既枝装啤酒。开头玩乒乓波台,之后开始开飞行棋,到最后就组队玩掟镖机。玩玩下玩到成班癫癫丧丧,最开心就系组队玩掟镖机入面既8个小游戏,睇下边个饮得最多。食物方面,我们叫左一份炸鱼柳、薯条、洋葱圈同鸡翼。炸鱼柳几好食,皮薄馅靓,其他都不错。鸡翼就几辣几咸,唔知系咩风味。整体感体良好,可惜我地黎果阵间酒吧得一个人做,登佢有D辛苦,之后黎多几个侍应生。一大班朋友得闲无见,又或者想揾个地方倾心事,都几岩黎衣度。可惜我地当日剩系挂住玩,原本谂住倾心事都忘记得一干二净 XD
题外话/补充资料:
下午5点前叫枝装啤酒有优惠