2017-05-04
好耐冇同好姊妹见面啦😆食完饭又冇咩好做又行到攰咁就喺铜锣湾揾个地方坐下啦可以倾吓计😎😎呢间办馆喺上环都有分店,而铜锣湾呢间店就好似吧咁😆比我地relax下都唔错㖞~个餐牌有好多款小食同饮品俾我地拣!搞到心大心细添🙈🙈我地拣左秘制XO酱薯条,呢个配搭几特别㖞,首先薯条本身已经炸得好好几香脆,薯味几重,配上惹味嘅XO酱汁估唔到几夹㖞😋仲好惹味添👍🏻👍🏻拣咗一个小食系烧明太子,我哋都第一次试明太子,估唔到海水味几重㖞!好鲜味🤗配埋块青瓜可以中和返个咸味,唔错🙂双重滋味鸡蛋仔唔单止系相机食先,食落都几有惊喜,鸡蛋仔外皮香脆入面系实心有微微蛋香👍🏻👍🏻几钟意同啲烟肉碎嘅配搭,令个味道更加有层次,再加埋同雪糕一热一冻既食法好满足呀,仲食到有蜜糖同朱古力酱嘅甜味添😋😋最后我哋拣咗杯cocktail,叫做P R U N E L L A C O L L I N S 😙佢系夏枯草嘅酒精饮品黎,原来夏枯草咁中式嘅饮品都可以同酒咁夹㖞,就算我哋唔系好识饮酒都觉得佢好好饮😍呢个酒味唔会好强烈刚刚好~整体黎讲气氛服务同食物都唔错,两个人三百几蚊几抵😎
个餐牌有好多款小食同饮品俾我地拣!搞到心大心细添🙈🙈
整体黎讲气氛服务同食物都唔错,两个人三百几蚊几抵😎