2015-02-27
今日决定食…咖哩!!!其中之前都食过一次, 觉得好好食, 所以决定再黎一坐或睇睇个menu, 五光十色, 花光眼乱, 选择困难症又发作呢间餐厅有样野我几钟意, 就系可以选择饭量同埋辣度 (不过好似庵列饭就冇得拣辣度)另外, 你可以拣跟唔跟餐, 拣餐亦唔算贵, 更加唔洗俾人限死住一跟餐要跟边样野我拣左食红酒烩牛肉庵列饭, 好多时食咖哩都唔够汁捞饭, 呢度就够晒, 个汁好香好滑, 不过系觉得个咖哩味唔够浓, 牛肉当算入味, 个庵列整得ok, 有少少蛋酱男友就叫左个蚬肉蕃茄庵列饭, 我就觉得个蕃茄同个咖哩唔系太match, d蕃茄比较偏向酸味, 有少少破坏左成个配搭, 但整体都算OK我地另外加左个炸虾扒, 呢个真系好赞一赞, 当初只系谂住佢用虾打d虾胶出黎做虾饼, 点知原来佢系一只只虾排好系入面, 食落去好劲虾味, 赞!!顺带一题, 佢有份问卷可以填, 填完佢每个月会抽5个人出黎俾$100食物券俾你, 碰下运气都好
其中之前都食过一次, 觉得好好食, 所以决定再黎
呢间餐厅有样野我几钟意, 就系可以选择饭量同埋辣度 (不过好似庵列饭就冇得拣辣度) 另外, 你可以拣跟唔跟餐, 拣餐亦唔算贵, 更加唔洗俾人限死住一跟餐要跟边样野 我拣左食红酒烩牛肉庵列饭, 好多时食咖哩都唔够汁捞饭, 呢度就够晒, 个汁好香好滑, 不过系觉得个咖哩味唔够浓, 牛肉当算入味, 个庵列整得ok, 有少少蛋酱