2022-11-12
中环大馆附近呢间Circus餐厅都On the list多时,餐厅装修布置成火车车厢,有点复古,几啱打卡。餐厅座位唔多,坐得松动。① American Cheeseburger $987Oz汉堡扒,洋葱,酸瓜以及Circus酱汁,感觉有啲似食紧Five Guys,不过卖相好好多。.② Spicy Chicken $108脆炸鸡肉,芝士,生菜,酸瓜以及辣汁,辣辣地几惹味,鸡够脆但反而有啲干,唔够Cheeseburger好食。.③ Combo (Fries + House-made Refreshments) +$68粗薯条加汽水,呢个Combo几贵下,不过一场黎到都要试下既。薯条本身应该无加盐,枱上有盐及茄汁自行添加。汽水我选了Passionfruit Pipeapple Soda,几特别既口味,几清新但饮多左觉得有点甜。
① American Cheeseburger $98
② Spicy Chicken $108