2021-04-14 75 浏览
香港有女仆既cafe应该已经少之有少,今次黎到呢间感觉都唔错,打破左我原有对女仆cafe既印象。餐枱上有个小铃铛,点餐或有其他需要都可以用佢呼唤女仆。不论男或女既客人,女仆们既服务态度同用语都系恰到好处,唔会令人尴尬。呢度既餐单都有好多选择,唔系只有我印象中既番茄酱蛋包饭😂难得黎到,我都有问女仆有咩好推介,最后点左吐司盒同埋云呢拿苹果粒花茶。上菜时都有点惊讶,吐司盒好有份量同厚度,上面有好多配料,orea饼,百力支,cereals, cream,朱古力酱,仲有雪糕。吐司既外皮烤得脆口,而入面既面包就软熟。如果球雪糕可以大d就好啦~未食到最后就已经好快俾我点晒d雪糕。花茶既茶壶茶杯set好靓,好高贵既感觉,会有蜡烛系底keep住个茶既热度。个碟既波浪纹仲可以kick实只羹,只羹仲系少女樱花样。就咁饮既话有点酸,都有少少清香果味,但加埋蜜糖就变得顺口,成件事暖身又暖心。另一享受方法就系俾女仆keep住壶茶,需要既时候就请佢倒茶。社交平台 会有女仆既更表同埋样~全部都系cute cute 类型~有时去体验下都几得意,门口更有块梦幻花花打卡墙。