2017-12-25 3449 浏览
唉. 呢两星期扭到膝头..冇得出街... 好惨...今日出去美丽华度做物理治疗, 由于行动不便.举步唯艰~又咁岩遇上DINNER TIME.咁就系LIFT LOBBY 度一眼望到得呢间同PIZZA EXPRESS由于同阿妈一齐, 咁我就唯有拣呢间啦.. 如果系同FD 既.就会拣食西LOR...6点几做完落到黎, 赶及人潮前去入座~~~2个人, 可以拣既野都真系唔多. 因为呢间既份量都几大. 黎到开茶同前菜... 呢碟食完都唔知咩黎.WAKAKAKKAKA 应该系瓜之类啦我估.1黎我就拣食呢个, 法式牛油果焗多士$17, 最少叫2件呢个先前食过, 几好味, 所以今次都叫返~~~浓汤粉丝杂菜煲, 呢个几好唔错, 个汤底白雪雪, 好好味, 问左店员先知系豆浆汤底黎~因为其实我唔系好中意食COSPLAY 斋, 即系咩呢?扮肉既斋咯~~ COSPLAY 成肉呀. 鱼生呀个D.. 唔LIKE 呀..咁样好似斋口唔斋心咁, 点解要自欺欺人~虽然我唔系素食者, 但我觉得要食, 就食真野, 梳菜都大把选择啦. 糖醋面 $88~呢个对于2个人黎讲就份量太多, 我地都食唔哂. 不过谂住唔唔洗炒个大炒面, 先
又咁岩遇上DINNER TIME.
6点几做完落到黎, 赶及人潮前去入座~~~
2个人, 可以拣既野都真系唔多. 因为呢间既份量都几大.

法式牛油果焗多士

1黎我就拣食呢个, 法式牛油果焗多士$17, 最少叫2件
呢个先前食过, 几好味, 所以今次都叫返~~~
浓汤粉丝杂菜煲,

因为其实我唔系好中意食COSPLAY 斋, 即系咩呢?
糖醋面
糖醋面 $88~
呢个对于2个人黎讲就份量太多, 我地都食唔哂. 不过谂住唔唔洗炒个大炒面, 先叫呢个薄薄地冇咁腻,
想加多少糖同醋都可以自己控制~
2017-12-20
法式牛油果焗多士