2024-09-17
呢间餐厅环境好好,又chill 又有格调,坐得好舒适阔落。再加上有一啲轻音乐,好正。呢度服务态度都好好。上菜速度亦都好理想。👍🏻二人套餐1)越式牙车快沙律蔬菜新鲜爽脆,酸酸甜甜好开胃。2)蒜香牛油鸡翼大爱❤上枱时坚系香喷喷😀鸡中翼大大只好新鲜弹牙🤗。啖啖肉。真系好好食👍🏻3)牛油蒜香焗青口食材好高质。青口大只鲜味。再配埋牛油香蒜☺好惹味😋,整体配合得好好😌系食到停唔到口𠮶种👍🏻4)蕃茄虾头膏海鲜汤粉香喷喷热辣辣。用新鲜蕃茄既汤底味浓,饮落亦都好舒服,再配两只大青口及海鲜。配料充足。好抵食🤗5)葱油猪扒煎蛋饭呢个超惊喜👍🏻。份量十足,CP 高。热辣辣香喷喷再加埋葱油猪扒好正。齿颊留香。绝对一试难忘😋👍🏻👍🏻👍🏻。猪扒散件上。食得方便,超细心。6)越南滴漏咖啡咖啡豆好香。做得好好好专业👍🏻7)蜂蜜柚子梳打甜度适中。饮左一啖已经透心凉🤗以上嘅组合好精彩好丰富🤗食物质素高。食材好优质👍🏻 💁🏻♀唔单止卖相令人眼前一亮☘,而且仲好好味😋。好难得香港可以揾到一个咁舒服嘅聚脚地方,Menu仲有好多唔同嘅main course 选择。好有特色。用心制作。所以我都极力推介❤
二人套餐
1)越式牙车快沙律
蔬菜新鲜爽脆,酸酸甜甜好开胃。
2)蒜香牛油鸡翼
3)牛油蒜香焗青口
4)蕃茄虾头膏海鲜汤粉
5)葱油猪扒煎蛋饭
6)越南滴漏咖啡
咖啡豆好香。做得好好好专业👍🏻
7)蜂蜜柚子梳打
甜度适中。饮左一啖已经透心凉🤗