2023-10-03 864 浏览
COVA 架经典二人下午茶套餐一直都想试下,岩岩撞正好友生日月份😊 所以就来左~今次book左又一城店,一来近返我地,而且又一地分店D位好似阔落D。来到佢地安排左一张4人台俾我地,好开心!COVA架甜品一直都系好出色,第一次试佢个tea set都系觉得好好味架,最钟意都系个环境同埋坐得舒服!!!同朋友仔都觉得整体都系好味架,A3和牛热烘三文治可能我地挂住影相,到食架时候已经晤热了,应该热架时候会更好味~最钟意系佢个红菜头腌三文鱼配鱼子酱,十分之出色,三文鱼极之新鲜加埋个鱼子酱真系无得输,好想encore 呢味~其他食物都系响水准之内,食开呢间甜品架当然都晤会陌生 😊COVA 经典二人下午茶套餐有以下 : 咸点A3和牛热烘三文治海虾凯撒沙律杯红菜头腌三文鱼配鱼子酱鹅肝慕丝窝夫筒甜点经典意大利芝士甜品杯鲜果挞忌廉泡芙COVA 朱古力松饼配凝脂忌廉及果酱饮品咖啡或茶

其他食物都系响水准之内,食开呢间甜品架当然都晤会陌生 😊

COVA 经典二人下午茶套餐有以下 :

咸点