2013-11-15
刚刚收到数码通免费送生日礼物,当中包括Cova cake,La Maison du Chocolat,Paul Lafeyet,重有红酒白酒任选一样,咁Q细妹生日, 听讲 cova d cake出名好食,所以决定换一磅Cova cake。于是经过cova 既店拎左张睇catalogue,因为佢要2日前打电话去订cake。Catalogue款式好多,真系花多眼乱,款款cake都好似好好味..好难决定,最后决定佢地话既皇牌,半磅$18x,免费拎一磅感觉太好了。个cake个外型好靓,面头黄色果D原黎系混入咗芒果酱嘅海绵蛋糕,再焗干,之后磨成粒粒状,开头唔知以为椰丝混左芒果酱,入面既海绵蛋糕好松软,忌廉好滑,芒果够熟所以好甜,本身个CAKE比较少cream,所以一D都唔漏。咁贵嘅蛋糕所以佢嘅纸盒都靓!如果有机会我都会再次买,因为都真系几好味,不过1磅就太贵LA,半磅都几好,细细个,样又靓,送比朋友生日都唔错,值得推介。