2024-01-04 68 浏览
亲戚一家由外国返嚟,带佢哋行下香港后花园-西贡,佢哋都好钟意呢度好似外国咁郊外好chill我做定资讯边度有特式好食又环境舒服,特登打去订定位,惊假日多人无位🫣原来有冬日限定推出👏🏻👏🏻睇相已经觉得吸引我哋食咗呢度嘅signature udon鱼白汤乌冬+鸡肉丸串,食得出全部都系自家制,唔系现成食材嘅味道😋鱼白汤creamy感觉好自然,无味精所以饮晒👏🏻之后仲叫咗个pancake 做甜品 Bear’s Pancake我哋全部都好钟意食,因为班㦸有蛋香+茶香口感松软👍🏻自己屋企做开面包嘅亲戚都赞,佢话班戟发酵得好好,整个甜品看似简单但系食得出功夫同心机❤️我就最钟意杯Matcha latte💝抹茶味同奶香刚刚好,好平衡,奶泡打得香滑😍我忍唔住饮多杯!(因为太少机会过嚟😌)整体坐得好舒服,唔会感觉好局促,会从环境布置去到食物饮品都系高质小店👍🏻亲戚大赞我拣得好😝话今次返嚟香港好难忘

原来有冬日限定推出👏🏻👏🏻睇相已经觉得吸引

鱼白汤乌冬+鸡肉丸子串

我哋全部都好钟意食,因为班㦸有蛋香+茶香
红茶味班㦸Bear’s  Pancake

Match  Latte