2022-04-21 56 浏览
无论系里里外外都系以蓝、黄色做主题,非常鲜明又吸睛每枱都有消毒液,非常干净卫生,而且可以用QR code落单,好方便!👉🏻送餐前小食: 胡椒脆饼Papadum好薄脆,配四款颜色鲜艳嘅酱汁,可以一次过满足哂甜、酸、辣同超辣!👉🏻奶油咖喱鸡块 $128好中意浓浓的奶油香,微辣,有唔同嘅香料,配合鲜嫩鸡肉,一d都唔干唔鞋!值得一赞嘅系餐厅好贴心地有个小蜡烛座热住,又靓又实用!👉🏻牛油烤饼 $28黎印度餐厅点可以唔叫Naan!呢度有好多选择,有古法、炭烧、洋葱等等,不过我都系钟情于Butter Naan!松软又蓬松嘅烤饼,一共有四大块,配埋奶油鸡一齐食口感酥香,好好味!👉🏻Mango Lassi $48芒果乳酸,好香,唔会死甜,又可以中和番头先食嘅咖喱味,好清新,夏天饮好正!餐厅负责人都系印度人,非常有礼,用简单英文沟通就得!
无论系里里外外都系以蓝、黄色做主题,非常鲜明又吸睛

👉🏻送餐前小食: 胡椒脆饼

👉🏻奶油咖喱鸡块 $128

👉🏻牛油烤饼 $28

👉🏻Mango Lassi $48

餐厅负责人都系印度人,非常有礼,用简单英文沟通就得!