2024-06-27 243 浏览
今次已经系第二次到访乌蝇馆。我钟意尖沙咀呢间分店,就喺九龙公园对面,距离地铁站只系几分钟,好方便。呢度最出名拣食烤鱼同埋火锅,仲要而家做紧推广,如果提早订枱,会有烤鱼或火锅底半价等等优惠。真系CP值劲高。我哋二话不说就点咗:🙌🏽烤鱼-清江鱼 hkd 348劲大条,劲多肉。肉好嫩,又唔多细骨,啱哂我哋!而今次我哋试咗蒜香底,劲香又入味。除左超大条鱼,配料都好多,今次有云耳,素鸡,紫洋葱。真系一锅满足晒所有愿望!🙌🏽烧鸡中翼(两串) hkd 26呢个系最新嘅菜式。两只鸡翼都肥嘟嘟胀卜卜,外皮烤得够脆,但里面无干柴,仲系好juicy,正!🙌🏽红豆芋圆仙草 hkd 12价钱超抵食!红豆芋圆仙草仲有好烟靭嘅珍珠😊真系大满足又解油腻😄🙌🏽成都老酸奶 奶盖 hkd 25呢个酸奶属于软绵绵𠮶一类,加埋奶盖真系好夹!我钟意佢个酸奶唔会太甜,好原汁原味!🙌🏽爆酱红糖糍粑 拼薯格 hkd 38炸得好好!热辣辣咁上!薯格香脆可口糍粑非常烟靭,仲有好多爆浆嘅红糖,呢个价钱仲要有五旧咁多,多到食唔晒!我哋仲叫咗两杯饮品,仲有大推嘅玻璃樽装可乐(其实各式啤酒都好抵,不过实在太饱,饮唔到!)咁样食法,都只系六旧水,

我哋二话不说就点咗:
🙌🏽烤鱼-清江鱼 hkd 348

🙌🏽烧鸡中翼(两串) hkd 26

🙌🏽红豆芋圆仙草 hkd 12

🙌🏽成都老酸奶 奶盖 hkd 25

🙌🏽爆酱红糖糍粑 拼薯格 hkd 38
炸得好好!热辣辣咁上!薯格香脆可口

咁样食法,都只系六旧水,CP值之王!