2024-05-12
👎🏻今日想写返食评先知道呢间舖头汁左虽然系咁但系都想写返个经历记得以前开嘅时候啲😡鱼生都好新鲜但系开咗几年之后就质素每况愈下鱼生质素越黎越差CP值超低💔👎🏻记得到访𠮶次系1月冬天既时候超大风 😠攞咗飞未到嘅时候系门口避一避风点知个阿姐喺店入边即刻开门大闹唔好企喺门口挡住佢做生意就算我行过去门口隔篱都比佢叫到对面街等位🤯👎🏻入到去嘅时候本身舖头座位已经好窄 坐得好迫仲俾个阿姐猛咁叫坐入D唔好阻住条路👎🏻咁冇礼貌嘅服务加上CP值极低既食物 仲要限时30分钟交台 实际系15分钟未食完已经比人催仲要闲时30分钟 真系等位仲耐过食饭今日写返觉得不吐不快 👎🏻 海宝丼 🌊鱼生全部系切碎嘅细粒入口无鲜味反而有浸雪味🤢口感好韧唔新鲜🤮 店舖特别嘅醋啫喱有Gimmick🇯🇵但系口味极酸同鱼生同饭一啲都唔夹
今日写返觉得不吐不快
👎🏻 海宝丼 🌊