2022-10-12 34 浏览
Address📍—尖沙咀金马伦道33号The Cameron1楼102号舖呢间omakase,系朋友介绍左我几次黎,今日趁住我生日,就约埋朋友过黎呢间餐厅试吓啦!呢间餐厅嘅位置原都好容易揾,尖东站行过少少就见到啦!北海道赤贝寿司我friend 嚟到讲明要食呢个,因为佢话系日本空运直到既赤贝,食落去超新鲜超鲜味,我哋仲攞只手去掂一掂件赤贝,仲识郁㗎新鲜程度真系极高呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻䲠鱼寿司呢件寿司师傅系用咗稻草烟熏烹调,一件咁鲜甜嘅寿司,另外再带有d烟熏嘅口味,食落去简直系两个唔同嘅层次呀🤗熊海老寿司呢个海老寿司食落口好弹牙!食落去啖啖肉😍寿司饭量唔算好多,所以食一件啱啱好👍🏻北海道马粪海胆马粪海胆里面配搭左富山湾白虾非常爽甜,再加埋三文鱼子酱油渍!三重口感真系非常特别!整体我几钟意呢间餐厅嘅环境,同埋嘢食都好新鲜,真系每一日新鲜运到嘅鱼生,如果大家有兴趣不妨试吓啦☺️
Address📍

尖沙咀金马伦道33号The Cameron1楼102号舖