其实平时好少行过嚟凤攸南街呢边~都喺网上见过呢头开咗好多Cafe,但系唔系朋友介绍,真系唔知道边间好食!今次叫妈咪唔好煮饭,谂住同佢一齐出下街食☺️ 有朋友之前食过呢间推介俾我哋~虽然系一间西餐小店,可能唔系好起眼,但系真系卧虎藏龙!!😂😂呢度系食物,简直系Fine Dining嘅质素🤤 而且食物摆盘都好讲究!真系好似高级西餐嘅享受😍 (但系个价钱相当贴地,都系$200几蚊一个Set Dinner)CP值极高😍餐前面包居然系蒜蓉包🤤 餐包面唔马虎 蒜蓉味好够👍🏻 点埋餐汤食Perfect Match~我哋今次拣咗两份Set Dinner,红酒炖牛颊肉配中东小米🍷 同 慢烤美国榖饲猪斧头扒配蜜桃芥籽酱🐷 个斧头扒啲肉完全唔柴,一咬落去已经好Juicy🥹 同埋我特别欣赏佢调配嘅蜜桃芥籽酱,而唔系用啲现成嘅酱料,食落好Fresh仲同猪肉好夹🤤另外个红酒炖牛颊肉,淋到唔洗切 好夸张🤣 牛颊肉果然系超嫩口啊😳😳仲有好多其他嘢都好吸引!!🤤🤤 下次要叫多两个friend一齐嚟~可以试多啲嘢🙌🏻

慢烤美国榖饲猪斧头扒配蜜桃芥籽酱

红酒炖牛颊肉配中东小米