2023-08-13
最近系旺角试左一间新开嘅台式餐厅😝佢哋嘅CP值都唔错,而且味道都唔错架,份量又好足,环境又够舒服😘另外,佢哋仲有lunch menu 望落都几正,大家可以试下香酥鸡球卤肉饭便当($77)呢个卤肉饭便当真心推荐🥰佢哋嘅卤肉饭食落真系好入味,食落够香又唔会太咸😚加上啲卤肉肥瘦适中,配埋啲饭真系唔错😘而佢嘅鸡球都炸得刚刚好,香脆得黎,入面嘅鸡肉又好嫩滑😚两样夹埋真系几正三公椒麻葱油拌面便当($73)佢哋嘅拌面都几唔错😝食落真系好够香麻,所以食落好够惹味👍🏻加上佢嘅面质好特别,爽口得黎又几挂汁,整体食落几有惊喜安平虾卷拼淡水花枝饼($54)呢个食落都唔错👍🏻炸得够晒香口,食落又够弹牙😝加埋泰式辣酱,开胃又好味柠檬白玉爱玉($42)佢呢个甜品都唔错👍🏻食落酸酸甜甜😝超级开胃,加上佢嘅白玉同爱玉,真系好满足另外,我哋仲叫左卤水豆腐($10)同甜不辣($12),两个食落都唔错,而且份量好够,cp值好高😚至于饮品就系奶盖山茶花乌龙同黑糖浓乳爱玉菓子,两款都唔错,好饮又解腻,推荐
香酥鸡球卤肉饭便当($77)
三公椒麻葱油拌面便当($73)
安平虾卷拼淡水花枝饼($54)
柠檬白玉爱玉($42)