寻日同朋友睇完戏之后,就去咗食烧肉,顺便食埋我最爱嘅泡菜蛋💕我地食左:⬇️⬇️🌟尝味济州套餐🌟$850▫️Pork✨一级五花肉✨肥瘦相间既五花肉肉质鲜嫩又多汁,唔落调味都好食👍🏻✨济州黑毛猪梅花肉✨油脂香气浓厚丰富,味道比普通猪肉更加鲜甜,小妹同朋友食完都对佢念念不忘🥰▫️beef✨牛胸肉✨又鲜又嫩又带甜👍🏻👍🏻入口正到唔识讲👍🏻👍🏻✨安格斯牛外群肉✨油份唔多,但系肉汁唔少既外群肉肉质紧实有弹性,肉香扑鼻冇得输‼️✨和牛牛五花✨油香十足肉味浓,烧到焦脆超香口‼️▫️chicken✨苹果梨汁鸡肉✨用苹果梨汁腌过嘅鸡肉超嫩滑,甜甜地咁啱晒我💕▫️seafood✨鳗鱼✨Q弹肥美又厚身,口感好好😙▫️MAIN COURSE有大酱汤同黑米冷面🍜可以拣,我哋最后拣咗香浓暖胃既大酱汤🤤✨生菜蓝✨$38✨梅子青柠梳打"✨X2 $64酸香够气好清爽,系咁食肉都唔腻😆🛑济洲烧肉食堂📍九龙湾伟业街33号德福广场二期5楼501B号舖Foodeli S1号舖#济州烧肉食堂 #Jeju_bulgogi #韩烧 #烧肉 #韩国菜 #韩国餐厅 #韩国烧烤 #韩牛 #济州黑毛猪

我地食左:⬇️⬇️

🌟尝味济州套餐🌟$850

▫️Pork

✨一级五花肉✨

肥瘦相间既五花肉肉质鲜嫩又多汁,唔落调味都好食👍🏻

✨济州黑毛猪梅花肉✨

▫️beef

✨牛胸肉✨

又鲜又嫩又带甜👍🏻👍🏻入口正到唔识讲👍🏻👍🏻

✨安格斯牛外群肉✨

✨和牛牛五花✨

油香十足肉味浓,烧到焦脆超香口‼️

▫️chicken

✨苹果梨汁鸡肉✨

用苹果梨汁腌过嘅鸡肉超嫩滑,甜甜地咁啱晒我💕

▫️seafood

✨鳗鱼✨

Q弹肥美又厚身,口感好好😙

▫️MAIN COURSE

有大酱汤同黑米冷面🍜可以拣,我哋最后拣咗香浓暖胃既大酱汤🤤

✨生菜蓝✨$38

✨梅子青柠梳打"✨X2 $64

酸香够气好清爽,系咁食肉都唔腻😆

🛑济洲烧肉食堂