2017-06-01
好耐冇成功约到一大堆人食饭, 因为好难夹时间, 难得约到就当然卜定个场开饭~揾到呢间冇限时任食既鸡煲火锅店, 仲要有埋点心(唔系任食), 同埋任饮,岩晒一班大食怪假期前夕去个场都唔系太多人, 可能位置问题吧, 向地库唔系咁多人留意到坐低后侍应先拎黎调味架, 饮品雪柜任拎, 不外乎是啤酒, 可乐, 7喜然后再上点心拼盘, 数量似系每人2 粒, 虾饺同粉果都唔错, 比想像中好!食完就上鸡煲喇, 我地叫左小辣, 鸡煲沙爹味几重, 连我食唔到辣的人都食到, 非常惹味, 而且鸡肉够多够大件, 好好肉, 我地个个都食左好多件!食到咁上下侍应就黎加汤了, 同埋送上一盘杂锦火锅料, 卖相好似好新鲜食落都真系几新鲜!肥牛同猪肉都比一般任食或者收费火锅好食得多手打丸类够弹牙!鱼片亦很出色, 点菜纸写是碎肉鲩, 食落口感不错, 大家都抢著食鱼 XD而本人最欣赏的是个饺子, 馅里的菜切成大粒的,很爽, 又系一个大家要ENCORE 的配料!反而猪红就一般, 很淡口, 沾了酱食都冇乜味海鲜冇食到, 不作评论其他的配料都唔错, 任食好少食到咁既质素, 每位卖单连加一都只系$185 好超值最紧要唔限时唔赶人, 好岩
食落都真系几新鲜!
肥牛同猪肉都比一般任食或者收费火锅好食得多
手打丸类够弹牙!
反而猪红就一般, 很淡口, 沾了酱食都冇乜味
海鲜冇食到, 不作评论
最紧要唔限时唔赶人, 好岩一大班人倾计食饭