2022-08-11 63 浏览
久违既韩国餐厅🤤二人餐有两个选择可以拣🙈前菜一一酱油虾+三色前菜韩国餐厅必备泡菜,酸酸甜甜做开胃菜啱晒。萝卜同海带都腌得够味🙆‍♀️酱油虾有两大只好肥美够鲜甜。试过分开食每样嘢同一次过沟埋晒食,后者感觉正啲🤤猪手沙律虽然系作为前菜沙律,但份量一啲都唔少,猪手有成五六块左右,软硬度啱啱好唔会太难咬,菜睇落同食落都够新鲜。芝味炸鸡呢个真系超正🤩一上菜已经闻到劲香浓芝士同炸鸡味,佢芝士有芝士粉仲有芝士酱真系好邪恶但真系好好味😭个外层劲脆然后入面肉好嫩又有汁,半份真系唔系好够喉,下次黎要另外再叫一个全份嘅黎食🤤食炸鸡仲好贴心咁有即弃手套唔怕整污糟手👍雪香牛骨汤锅虽然系夏天但永远见到热辣辣冒晒热气既野都觉得特别肚饿🤤成个锅又系劲大个,入面有成四五旧牛仔骨仲有豆腐粟米仔菇最底仲有粉丝,汤底唔会太咸,配料比例ok,粉丝多到最后食唔晒😂拉丝芝士泡菜炒饭另一个邪恶好味之选😈用料真系一啲都唔孤寒,有三大旧猪肋骨劲多芝士同酱仲有粟米粒,足够包晒每一粒饭🙈炒饭味道因为有BBQ味酱所以偏甜少少唔会好辣,份量足够食三个人😂香蕉朱古力窝夫最后紧系有甜品收尾,望落好似好多糖霜,但食落去其实唔会太甜。窝夫食落暖暖地偏软身
久违既韩国餐厅🤤二人餐有两个选择可以拣🙈

前菜一一酱油虾+三色前菜

猪手沙律

芝味炸鸡

雪香牛骨汤锅

拉丝芝士泡菜炒饭

香蕉朱古力窝夫

最后紧系有甜品收尾,望落好似好多糖霜,但食落去其实唔会太甜。窝夫食落暖暖地偏软身,朱古力雪糕配窝夫啱晒,我地无再试点糖浆。

二人套餐价钱,三人食物份量😌🤤
  • 芝味炸鸡