餐厅: 日の苑西日式外賣專門店
资讯:

2023-03-20 1229 浏览
今日行开上环,饿饿地见到间寿司外卖店,就试试佢,点知一试就充满惊喜🤤🤤🍤火龙细卷 $38 超好食嘅炸虾卷,馅料同加州卷差唔多,但就有炸虾,$38有六件,大大件超抵食🦀软壳蟹手卷 $22 大大件嘅软壳蟹,份量一啲都唔少,手卷紫菜系另外上,食嘅时候先包上去,脆卜卜嘅紫菜包住寿司饭,好食🐚北寄贝沙律寿司 $10 佢嘅味道同平时食开嘅蛇寄贝沙律分别不大,都系好好食,但呢间嘅特别之处,同埋佢会比好多好多你,食到好满足😆😆🐙芥辣八爪鱼寿司 $10 有时喺街都唔敢食芥辣八爪鱼寿司,因为有啲唔知系咪因为个雪柜唔够冻,会好唔新鲜,食落会有浸臭味,但呢一间我好放心,因为佢嘅八爪鱼好新鲜,而且冻冻地,证明佢嘅雪柜喺Work嘅,八爪鱼口感一流🍣腐皮寿司 $6 想食啲甜甜地嘅野,别无他选就一定系腐皮寿司,腐皮好香好淋,亦都唔太甜,好适合好似我呢啲唔食得太甜嘅人🥗蟹籽沙律 $35 以为呢个价钱会好细兜,点知一打开个袋就发觉好大兜,打开个盒,睇见份量好多,好多嘅蟹柳丝、蟹子同埋青瓜丝,青瓜好精新好fresh好爽口,唔会似出面有啲舖头摆得太耐搞到淋哂

蟹籽沙律
蟹籽沙律