呢间餐厅我觉得气氛啦即系满分,佢位置位于地铁站嘅对面商场地舖,都系朋友介绍你呢边将军澳试下呢间日本居酒屋,本身google map都以为有啲距离,但实的其实只系mtr对面劲近定方便!🙈 楼面入面气氛有少少昏暗,感觉会比较有格调多啲,靠近门口就有落地玻璃,采光度就会多d,可以睇自己心水去坐 食物方面佢哋有好多选择,芝士蒲烧鳗鱼铁板饭 $88 铁板买咗劲多嘅芝士,再加上一条劲肥美嘅鳗鱼烧,配上白饭简直系天作之合😍😋 不过热量一定好高😹😹 想减肥嘅人可能就要注意一下另外朋友叫咗一份御便当D $ 48 豚骨叉烧,博多饺子招牌玉子,听便当呢两只字感觉分量都唔会好多,但喜出望外嘅佢哋分量绝对足够饱肚,同埋好多食物配料都大大件,绝对满足,玉子蛋黄金香,豚肉入口嫩滑即溶,饺子外脆内软多馅料,鱼生厚切又新鲜!呢个真系劲值得推介 cp值高!

食物方面佢哋有好多选择,
另外朋友叫咗一份