2017-02-22 3004 浏览
上网见到好多fd都post左超大盘邪恶既芝士炖鸡,今日一于试下~一出lift就比门面d装饰吸引住好彩book左位有张卡位,环境几干净几光猛一落完单野饮上左先前排呢枝蜜桃烧酒好hit就试下啦又真系几好饮饮完想encore多枝但价钱略贵所以都系饮一枝算啦!凤雏芝士炖鸡(小)完全为左呢个而黎坚系岩晒芝士控!d芝士多到四个人食都食唔晒芝士味唔算好浓,但胜在有得牵丝斋食口感都够满足~入面有鸡、红萝白、薯仔、青瓜d薯仔最正劲入味,鸡都算好多但有两三旧鸡胸真系太“鞋”如果可以做到好滑呢盘野我真系会比99分!d冬粉真系要特别提下,索晒d汁好烟un我本身钟意食薯粉所以几钟意呢只韩国冬粉但爸爸牙齿唔好佢就嫌咬唔几断紫菜包饭呢个普普通通咁,但佢比较特别既系佢上面系埋炸茹茹既物体好香几好食芝士鸡蛋卷呢个真系一定要叫!!!中间d芝士流心接近爆浆,而且佢d芝士有埋蟹子比较似明太子每一旧都好厚好湿润,钟意玉子烧既人必点~芝士辣炒年糕d年糕keep到水准,个汁唔算太辣上面有堆炸蔬菜,但可惜淋左如果脆卜卜点d汁食既应该好正菜包辣炒猪肉呢个妈咪最爱,d肉好入味如果d菜多几块既话balance下就再加分!佢仲有d薯蓉打底,

一出lift就比门面d装饰吸引住
好彩book左位有张卡位,环境几干净几光猛
一落完单野饮上左先

前排呢枝蜜桃烧酒好hit就试下啦

又真系几好饮
饮完想encore多枝但价钱略贵所以都系饮一枝算啦!
桃子烧酒
凤雏芝士炖鸡(小)

完全为左呢个而黎

坚系岩晒芝士控!d芝士多到四个人食都食唔晒

芝士味唔算好浓,但胜在有得牵丝斋食口感都够满足~

入面有鸡、红萝白、薯仔、青瓜

d薯仔最正劲入味,鸡都算好多但有两三旧鸡胸真系太“鞋”

如果可以做到好滑呢盘野我真系会比99分!

d冬粉真系要特别提下,索晒d汁好烟un

我本身钟意食薯粉所以几钟意呢只韩国冬粉

但爸爸牙齿唔好佢就嫌咬唔几断
凤雏芝士炖鸡(小)
紫菜包饭

紫菜包饭
芝士鸡蛋卷

呢个真系一定要叫!!!

中间d芝士流心接近爆浆,而且佢d芝士有埋蟹子比较似明太子

每一旧都好厚好湿润,钟意玉子烧既人必点~
芝士鸡蛋卷
芝士辣炒年糕

d年糕keep到水准,个汁唔算太辣

上面有堆炸蔬菜,但可惜淋左如果脆卜卜点d汁食既应该好正
菜包辣炒猪肉

佢仲有d薯蓉打底,超饱!
菜包韩式辣炒猪肉
  • 芝士鸡蛋卷