2024-01-15
今日要推介呢间位于旺角琼华中心楼上既日式涮涮锅放题,餐厅环境干净企理,空间感十足,今次我地拣左C3套餐,可以任食澳洲M5和牛,仲有牛肩胛、美国进口牛肉、豚腩片同黑豚肉等高质肉类,配上日式猪骨汤底,带出牛肉既鲜味,正呀澳洲M5和牛肉质鲜嫩,纹理清晰,做到入口即溶既口感,疯狂encore和牛都回本呀,而且5点半前买一送一,CP值极高放题套餐除左任食澳洲和牛之外,仲有多款高质刺身、海鲜等等,打紧边炉等食期间叫啲熟食,朋友系海鲜控,叫左好多大虾串烧,虾肉鲜甜弹牙,推介餐厅严选食材,牛肉高质不在话下,刺身熟食类都好出色,最后当然要食埋甜品先满足啦,我就推介呢款平时比较少见既雪条,打完边炉食返条冰冻既雪条就最perfect啦