2024-11-28 167 浏览
突然想食牛肉火锅,精明嘅我梗系拣啲CP值极高㗎啦,捐窿捐罅俾我发掘到粮仓。呢度牛肉款式劲多, 包括有SRF美国黑毛和牛、Prime牛板腱、安格斯牛肩胛、封门柳、一级肥牛、金钱展、鲜牛肉、牛脷片!一定有一款啱心水,而且食完我必须重点推介鲜牛肉!基本上一坐低,一盘齐齐整整嘅牛肉就会出现喺你面前,可以一次过试晒,啱心水再encore。入口即溶嘅SRF美国黑毛和牛、略带油花有点口感的Prime牛板腱、爽实重牛味嘅安格斯牛肩胛、超强肥膏肥美十足嘅一级肥牛、同埋自家秘制嘅鲜牛肉!牛肉质素水准很不错, CP值爆灯!仲有好多火锅配料任食、汽水任饮,例如有金菇菜生菜、墨鱼丸、海胆丸、包心芝士丸、猪肉丸、芝士肠同埋午餐肉😍😍食完之后仲有雪糕做甜品,正呀!另外芫荽汤底真系啱晒芫荽迷,多到直头可以当菜食,正呀!

另外芫荽汤底真系啱晒芫荽迷,多到直头可以当菜食,正呀!