2021-04-10
已经嚟过呢度好多次食鸡煲,通常谂唔到食咩但系又想聚餐经过依头都会嚟呢度~首先佢嘅卖点就系鸡可以任添!我记得有原味麻辣味同芝士味应该仲有其他味道~ 芝士味真系好重芝士! 而且劲香最好食系啲洋葱🧅不过只系食芝士味会太漏,佢仲可以俾你添加其他味道㗎! 呢样已经已经赢其他舖头好多! 适合大食嘅朋友! 食完鸡之后就可以打边炉,亦都系任添唔系逐样计嘅! 基本上选择都唔少㗎! 应该打边炉要有嘅嘢都有! 亦都唔会话唔好样样野唔新鲜或者好难食~ 我觉得有样嘢加分就系可以饮竹蔗茅根,仲要系佢哋自己煲㗎!不过你𠮶几次个水准都几唔一样,不过绝大部份嘅情况下我都觉得几好饮嘅! 而且唔会好似饮纸包饮品咁咁浪费又会饮咗添加剂,打边炉饮竹蔗茅根真系好解漏! 总括而言我觉得二百几蚊来讲应有尽有! 而且人唔算多随时嚟都有位! 唔使排到飞起~