2019-04-08 104 浏览
一直住喺佐敦嘅我哋想揾唔同嘅火锅餐厅去试,所以今日就嚟咗218火锅餐馆试吓。讲返佢个地点,其实喺地铁E出口上2-3分钟就到,但可能佢系内街,所以冇乜人行过去。两个人嚟到打边炉, 必叫一定系佢个新鲜海鲜超值套餐,有鲜海斑片,鲜鱿鱼片,脆玉骨腩,新鲜海虾同带子鱿鱼片好弹口,海斑片同脆玉骨腩好香鱼味又唔腥又少骨,要赞佢个海虾系剥好晒俾我哋,唔使剥就有得食真系好爽。带子好大粒,碌完都唔会缩得好细。另外一定要叫埋佢个超值孖宝组合,加$108就有一份,有晒安格斯牛,安格斯牛颈脊,黑豚肉,肥牛同羊肉片。我哋一直都好钟意食麻辣,一定要赞佢个汤底,好少𠮶啲配菜花椒八角,如果唔小心咬到都几苦,但呢度个麻辣汤底,有麻有辣,辣椒嘅数量啱啱好,仲有啲芽菜索味。龙头🐲锅除左靓,仲令到成个火锅好易熟,落咗啲料好快就食得。推介安格斯牛肉同牛颈脊真系好香肉味,食落口肥瘦都啱啱好,仲有啲入口即溶感觉。羊肉片唔骚,黑豚肉都唔会好肥。注重健康嘅我哋都会想食菜,佢个餐就有个菜送, 我哋特登要求要左油麦菜,佢都尽量安排左,值得一赞。下次再有机会一定会同成班朋友过嚟食,试埋佢唔同嘅海鲜。

龙头🐲锅除左靓,仲令到成个火锅好易熟,落咗啲料好快就食得。

下次再有机会一定会同成班朋友过嚟食,试埋佢唔同嘅海鲜。

2019-04-04
  • 新鲜海鲜超值套餐