今日过咗土瓜湾附近做嘢,收工嘅时候经过见到呢一间日本嘢好似几吸引,看到啲相好吸引,而且种类好似好多😍门面好有日本风而且感觉好干净入边有立食位,不过我钟意慢慢食,所以选择左外卖佢除咗有好多款寿司之外,仲有劲多手卷、和食同鱼生饭!我仲见到佢有生蚝下次试吓先放得好精美,望到都好开心🥰叫咗几件怪兽公司寿司系列,怪兽三文鱼腩寿司、珍宝带子寿司、怪兽甜虾寿司佢个怪兽三文鱼腩寿司好巨,好啱唔想净系食刺身又想食少少饭嘅人,好肥美珍宝带子寿司仲夸张,应该系我一直食珍宝带子寿司以来最巨大既带子。可能影得唔系好睇得出,但系佢一边已经接近平时珍宝带子既份量,而且好鲜甜,仲要咁大个都只系$38,呢个劲抵,下次我会叫多两件🥰芒果花之恋,我平时最钟意食花之恋。呢个有惊喜,佢个花之恋系三片大既三文鱼!只系$20,平时一件都$18,细细粒,食咗头几件已经觉得呢间野CP值好高!拖罗鱼籽带子恋寿司,两个夹埋又系好正,仲鲜甜,质感软绵绵好似食紧个云咁🥰剑鱼、池鱼王、火灸拖罗寿司就算唔系怪兽系列,佢啲鱼生都算大块同埋厚身,食落啖啖鱼生肉。怪兽龙虾沙律大虾寿司、呢个第一次咁样食觉得都好夹,因为我平时都好钟意啲沙律酱所以好钟意去呢

门面好有日本风而且感觉好干净

入边有立食位,不过我钟意慢慢食,所以选择左外卖

放得好精美,望到都好开心🥰

剑鱼、池鱼王、火灸拖罗寿司

怪兽龙虾沙律大虾寿司、呢个第一次咁样食觉得都好夹,因为我平时都好钟意啲沙律酱所以好钟意去呢啲系列。皇帝蟹棒寿司,又系大大条🥰

呢个怪兽鳗鱼寿司除咗比平时阔身之外,佢实际仲好长好厚!真系啖啖鳗鱼肉,而且一咬劲香劲多鳗鱼烧汁!$25件其实真系好抵食

我想讲佢呢间寿司店CP直真系劲高,我一定会翻食!除咗舖头干净整齐之外,啲寿司好鲜甜,而且怪兽系列超级巨大!超满足!下次我都想试佢啲卷物同手卷😍