2024-11-10
呢间喺朗豪坊附近嘅楼上西餐都有啲历史,不过佢哋好跟到潮流,Keep住Update Menu,价钱够亲民🌟,卖相整得几靓,仲要冇加一!可以话系旺角几抵食嘅西餐选择,约会或者聚餐都好Okay🤘🏻!Lunch好抵食,有All Day同Lunch自选,$78起咋🆙!包是日餐汤同基本餐饮🍹,再跟餐追加特饮同蛋糕,唔使好贵嘅价钱就可以食到劲饱🤰🏻!🍔 鹅肝芝士牛肉汉堡配凯撒沙津及薯条 $158 呢个好正,大推🩷!店员会将份餐摆喺鸟笼度上枱,俾你影晒相先收走,即刻觉得个Burger高级咗💫。我觉得佢性价比好高👍🏻,首先嚿鹅肝好大嚿,充满油脂、好肥美🤤。牛肉汉堡都整得好Juicy💦,一啲都唔干。加埋份量好足嘅沙津菜同薯条🥗🍟,全部嘢都好好味!🍝 牛肝菌鲜忌廉汁意粉 $78正常发挥,份量够多,好抵食。记得趁热食,唔系会有少少漏🤏🏻🧋🍹🥛☕️呢度嘅特饮超多款式😍!有芝芝奶盖、珍珠奶茶、梳打等等,都系加$30零蚊,价钱好亲民。🧸 TEARAPY ICE BEAR MOCHA + $34锁定要嗌呢杯熊仔咖啡冰打卡🐻。只熊仔劲得意,又有得玩吓咁。佢有Latte同Mocha味拣,Mocha呢杯都几好饮👌🏻,好香浓。
🍔 鹅肝芝士牛肉汉堡配凯撒沙津及薯条 $158
呢个好正,大推🩷!
🍝 牛肝菌鲜忌廉汁意粉 $78
正常发挥,份量够多,好抵食。
记得趁热食,唔系会有少少漏🤏🏻
🧋🍹🥛☕️
呢度嘅特饮超多款式😍!
💚 开心果椰椰 +$35
开心果嘢我都饮得唔少,呢杯我系畀好高分🌟
奶盖太杰身其实会啜唔到个层次🥺,我觉得呢个质感整得几好、够Smooth。底下嘅椰青水清清哋唔会太浓,成件事好Fresh🍀!
🍰 焦糖拖肥忌廉卷蛋 + $48
🍰 自家制苹果批 + $48
佢哋每日都有唔同嘅自家制蛋糕供应,大家可以喺冻柜拣款,仲可以做埋写字服务📝。今次可惜遇唔到开心果蛋糕,不过忌廉卷蛋真系好Cute Cute🥰,苹果批都好足料又大嚿。
‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧
食咗咁多嘢,埋单都系$400😳,真系饱到傻咗!价钱亲民,食物卖相同质素都好收货,会想再过嚟Encore💁🏻♀️!
‧ ‧ ‧ ‧ ‧ ‧