寻日食到肚胀胀,所以今日想揾啲又平又健康嘅lunch减减磅…🥺重点系:唔想又系食涷冰冰嘅沙律呀~~~~~上网揾到呢间有唔少好评餐厅,即刻冲嚟试吓先!【食几多卡路里由自己控制💃】行去餐厅个段斜路感觉已系做咗啲运动💪🏼😂餐厅门口有部自助点餐机,指引清晰易用,最重要系……佢有显示每款食物/酱汁嘅卡路里!!简直系减肥人士嘅一大恩物👍🏾觉得饭200几kcal太肥?拣荞麦面啰,180几kcal🍜食几多卡路里由你自己控制!【食物款色又多又吸引🎉】而且食物款色众多,实有一款啱你😚平时较少见嘅椰子饭丶鸡肉饼呢到都有!今次我拣咗signature嘅五色蔬菜,有齐羽衣甘蓝🥬,南瓜🎃,紫洋葱🧅,蕃茄仔🍅同沙葛🥔,配鹰嘴豆🌰,烤鸡腿🍗同椰子饭🥥丰富又好味,饱到上胃都只系$68!食完一次已决定一定要再嚟食🥰❤️(非打手,喺真系好好食🥺)
上网揾到呢间有唔少好评餐厅,即刻冲嚟试吓先!

【食几多卡路里由自己控制💃】
行去餐厅个段斜路感觉已系做咗啲运动💪🏼😂

【食物款色又多又吸引🎉】

丰富又好味,饱到上胃都只系$68!
食完一次已决定一定要再嚟食🥰❤️
(非打手,喺真系好好食🥺)

自选配搭
外卖自取