2022-06-21
暂停左晚巿咁耐,我既边炉心瘾大大发作😬因为朋友喺尖沙咀返工,所以我地选择左尖沙咀一间环境舒适又高质素既放题《川婆婆》一齐开心下🥰✨鸳鸯锅 (麻辣锅+菇菌鸡汤)麻辣锅既汤底以牛颈骨熬制而成,加上十多种四川香料,汤底够哂香浓辛辣。养生锅用上自家制既鸡汤,配以多款杂菌一齐煮,菇菇好香又够juicy,正❤️✨四川名物串串香净系串串香都已经多达八十几款,全部都可以系自助区仼拎,店员refill速度都算快,抵赞👍🏻👍🏻👍🏻推介大家必拎白萝卜同枝竹,煮到咁上下先食就索哂麻辣汤汁 yum yum😋😋😋✨配料盅除左串串香之外,其他配料如鸭血、卤牛肠、牛黄喉、牛草肚、牛腩、牛筋,都会放系一个迷你点心盅入面,好欣赏佢地个鸭血,嫩滑既鸭血同麻辣汤底好夹,吸收哂汤底精华,啖啖香辣惹味,一口嫩滑,一口入魂,越食越上瘾🔥🔥🔥✨烤肉虽然呢度主打麻辣火锅,但烤肉同样高质,Prime牛小排牛脂感重,咬落有肉汁好juicy👍🏻👍🏻** 店家既服务真系100分,非常有礼貌😜而且好快帮忙更换碟,真心系优质服务
✨鸳鸯锅 (麻辣锅+菇菌鸡汤)
✨四川名物串串香
✨配料盅