2019-03-16
平时经过海运大厦都被paper moon嘅环境同“橱窗”内即搓嘅pizza所吸引 难得平日放假, 一于拉埋2个friend嚟试下我地2:30去到 可能午餐人潮刚散去 立即安排了一个可以望晒全海景嘅角落位置畀我哋。美中不足系当日阴天冇多影海景。点完餐后, 服务员立即递上沙律&三款不同口感的面包 有薄脆同软绵绵的,再配上橄榄油同黑醋。有我最钟意嘅三文鱼同牛油果,好fresh,啱晒我口味!嚟到最想试下呢度即搓嘅pizza, 果然好松软 野菌好多仲有淡淡松露香,推介!!龙虾份量算大 肉质厚实 意粉软硬适中 蕃茄酱酸酸甜甜好开胃! 下次嚟一定要自己食晒成碟几个女仔当然要叫埋甜品先满足! 甜品除咗卖相靓 味道都冇得弹 唔会好甜,特别系拿破仑同奶冻 简直系Must Try items. 拿破仑又薄又脆又好味,再加上香浓既吉士,真系好味到无得顶 黎到必食总括而言呢个价钱食到 无敌大海景同美食,算系超值! 员工嘅服务态度有礼,环境坐得舒服又光猛。系个庆祝同约朋友chill嘅好地方!
有我最钟意嘅三文鱼同牛油果,好fresh,啱晒我口味!