呢间云家我已经想试好耐,次次行经都系门口有人排队,成日系网上见人介绍话好好味,今次连放几日假我终于去试左。佢嘅价钱都好实惠,重点系味道好岩我口味!我系爱酸之人,佢呢到嘅酸就非常满足到我。佢嘅面都好有份量,汤底基本系糊麻辣,有肉碎,葱蒜同芽菜等等,可以同佢讲辣度,酸辣。我就净系钟意酸辣口味,酸酸又开胃。配料方面我地加左猪软骨同鱼肉春卷,份量唔少,好抵食。猪软骨煮够软淋又入味,鱼肉春卷饱满又好食。我地都加左2款小食,分别系蒜泥白肉同凉拌墨鱼头。2款都系蒜头多到满泻,作为爱蒜之人真系觉得好满意。个凉拌墨鱼头系冻食嘅,墨鱼头超有咬劲,咬落QQ弹牙,爽口到不得了,仲要份量多,好抵食。蒜泥白肉系另一种蒜酱料口味,同样好滋味。再饮埋可乐同豆浆,真系够晒满足 呢一餐超满意。

再饮埋可乐同豆浆,真系够晒满足 呢一餐超满意。