今日喺观塘嘅「Mini Friday」一齐揾佢食晚饭🍽️餐厅装修得好西式风格,温馨又有feel😍,食完饭都唔想走。凯撒沙律同烟三文鱼🥗。沙律菜爽口得嚟,份量劲足,再加埋奶油酱汁同烟三文鱼香滑鲜味,啲味我话你知真系回味无穷😍。跟住食返个 Friday鸡翼🍗(柚子蜜),烧到微焦但肉汁咁juicy,加上个柚子蜜汁香甜酸度得宜,口感好好👌,再食都唔会觉得厌。人见人爱嘅海胆酱炒意粉配鲍鱼🦑。意粉咬口好好,再加上海胆酱俾人一种香醇无比嘅感觉,再配上新鲜鲍鱼,即刻令整道菜变得格外豪华👏。火焰脆烧德国咸猪手,烧得金黄香脆,肉质口感相当鲜嫩,一咬落去就极度弹牙,唔讲你唔知,真系好juicy🤤。甜品,我哋选择咗个杂果宾治😉。好彩又新鲜嘅水果🍓🥝!服务员嘅手艺几好,见佢开开心心咁准备,食嘅时候都特别开心😊。今次聚餐嘅地方叫做「Mini Friday」期待下次再去食🍽️🤟!