2024-08-19
位于中环的P Lounge by Plaisance,干净利落嘅又有型嘅环境,食材高质又新鲜!我哋今晚一班朋友走入到去之后,先系叫咗佢哋出名的 Caesar Salad。新鲜嘅生菜,搭配上特制 嘅水瓜子酱同鳀鱼,真系好清新嘅味道😋Chicken Blanquette更系好食到令人上瘾! 白汁鸡肉的肉质好juicy,配上调士做嘅奶油酱,香滑得 好易入口,滋味十足。 Seafood Risotto就一试难忘,选咗特级嘅海鲜同奶酪,再加埋带有脆感的招牌意大利饭,软绵绵 嘅口感同淡淡的海鲜鲜味,相得益彰,我哋喺度体验佢哋嘅香香嘅口感😍而呢度嘅Sea Taco,敢肯定你食完都会留低深刻嘅印象。碟中呈现出好多变化嘅风味,Octupus + Chili/ Shrimp + Curry/ Abalone + Lemon,加埋自家调制嘅辣椒酱,一口咬落去,真系企喺舌尖上 爆出香辣嘅滋味。令人难忘!无论系环境定系菜式,都系我哋嘅热血推荐 。
无论系环境定系菜式,都系我哋嘅热血推荐 。