2024-07-03
听讲呢间泰·初夏有得任饮泰国饮品、任食泰式小食同甜品,就约埋朋友去试吓呢间泰式火锅🍲我地简咗90分钟火锅放题,套餐$238/位,仲有得食鸡煲同牛板腱🐮汤底拣咗泰式清汤同椰汁鸡汤,泰式清汤比较清淡,可食到食材既原味,椰汁鸡汤有少少辣带椰香🌴鸡煲🐓我哋拣咗唔辣都仍然惹味,鸡件嫩滑,食完鸡煲就打边炉🍲可以任食5款肉类,精选牛板腱、澳洲250日榖饲牛卡乐Beef、西班牙豚肉片、酒嫩鸡件同牛胸爽,最钟意牛板腱,牛味最浓,口感最嫩滑😋自助区有好多打边炉配料,亦有啲冷盘小食同炸物,选择丰富:蔬菜、丸类、鱿鱼、等选择,用QR Code落单仲有墨鱼滑同虾滑❤️小食就有猪、牛、鸡泰式串烧🍢沙嗲酱汁调校得唔错,好惹味!~仲有薄饼、烧猪颈肉、泰式猪手等,平时食泰式小食都唔平,自助吧就有泰式凤爪、春卷、木瓜沙律、虾片、炸鸡翼、炸香芋丸都有!泰式甜品🍨有椰汁千层糕、椰汁西米糕等,西式甜品有芝士蛋糕同Tiramisu,好钟意泰式千层糕热热地同口感好烟韧,仲有韩国品牌雪条雪糕任食😻特饮🥤呢度嘅泰式饮品都系任叫,有泰式奶茶、菠萝梳打、龙眼冰、椰林雪香🟡全部都好有质素好好饮,唔会太甜,如果怕甜都有冻柠茶、梳打水饮,一路打边
特饮🥤呢度嘅泰式饮品都系任叫,有泰式奶茶、菠萝梳打、龙眼冰、椰林雪香🟡全部都好有质素好好饮,唔会太甜,如果怕甜都有冻柠茶、梳打水饮,一路打边炉一路饮好解渴😆