2023-07-16
📍 MOO MOO (观塘)观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖食汉堡食上瘾😂😂早几日去完cafe食,今日放假忍唔住又上网睇吓附近有冇好正汉堡食🤤🤤俾我揾到呢间位于观塘鸿图中心嘅手工汉堡包🍔性价比超高,要介绍俾大家😁餐厅环境有室外同室内,室外环境几chill,不过天气咁热都系凉冷气算😅鱼Full之堡呢个简直系升级版鱼柳包,鱼柳劲松脆,肉又嫩,加埋酱汁,非常香口🍔而且佢地面包🥯非常松软,好好食😋热带之堡热带之堡材料非常丰富,有牛肉、芝士、蕃茄、生菜、仲有菠萝🍍咬落好有层次感又juice,菠萝酸酸甜甜,令到成个包味道提升唔少🤤🤤我地每人加左$15转餐,包多一杯饮品同薯条及沙律🥗特饮就另外加钱#kwuntong #burger #burgerlover #yummy #hkfoodie #hongkong #香港美食 #美食推介 #人气burger #人气汉堡店 #性价比高 #高质汉堡
观塘巧明街94-96号鸿图中心地下1A号舖
鱼Full之堡
热带之堡
我地每人加左$15转餐,包多一杯饮品同薯条及沙律🥗 特饮就另外加钱