2024-12-23
冇谂过喺鲗鱼涌会有间隐世 Poke Bowl!好适合想瘦身嘅你我!最惊喜系店家仲提供热腾腾嘅定食😍,真系打破咗我对 Poke Bowl 嘅旧印象❤️店内环境几光猛,店员都几亲切有礼,菜式都几好。我哋点咗个封门柳定食,选咗乳酪酱,平衡咗牛肉嘅油腻感,仲带来一丝清爽🍋。最深刻嘅当然系三文鱼 Poke Bowl,份量够大,配料又多,其中我最钟意木鱼丝!寿司饭粒粒分明,有咬口,仲带一啲醋味,食落好开胃,配上辣味蛋黄酱,真系超级好味,所有餐点都有饮品,真系唔错👍我哋仲加咗一个芝士猪扒,净系 $38,真系好抵!里面真系流心芝士,外皮炸得香脆,配埋蛋黄酱,回味无穷❤️晚市嚟讲,价格啱啱好,食物质素又好,仲唔使加一服务费,真系唔错!以下是图中菜式及参考价钱💵・ 慢煮安格斯封门柳定食 ($128)・ salmon spark ($118)・ 加配牛油果(+$16)・ 芝士猪扒 ($38)
以下是图中菜式及参考价钱💵
・ 慢煮安格斯封门柳定食 ($128)
・ salmon spark ($118)
・ 加配牛油果(+$16)
・ 芝士猪扒 ($38)