招聘中
$16,000-$19,000
月薪
餐厅: 燒肉LIKE (德福廣場1期)
资讯:

2024-04-10 1293 浏览
今日喺九龙湾突然间想食烧肉,lunch time时间又唔多,所以去咗德福广场嘅「烧肉Like」食一人日式烧肉,我哋嗌咗个牛小排加牛板𨫡套餐同和牛 LIKE 套餐,和牛 LIKE 套餐有牛板腱、牛舌同和牛肩胛肉,所有套餐都有跟饭、面豉汤同沙律或泡菜,价钱嚟讲都几亲民。牛板腱肉味香浓;牛舌爽口;和牛油脂分布平均,油香味浓。另外,可以用$29加购日式牛肉汉堡,为大家带来除咗烧肉以外嘅选择。牛肉汉堡以 100%嘅真牛肉绞制而成,上枱嘅时候已经烧到熟透,食之前只需要轻轻将汉堡加热一至两分钟,就可以食到肉汁满满嘅汉堡。大家仲可以自由选择加入生蛋黄、芝士或咖喱汁,再配埋个白饭一齐食!我就拣咗配生蛋黄,但由于汉堡扒嘅表面唔系太平,所以放只生蛋黄上去嘅时候好快就流咗落嚟,令到将生蛋黄完整咁放喺汉堡扒上面嘅挑战失败咗,不过戳穿流心蛋黄之后嘅蛋汁同汉堡扒嘅肉汁用嚟送饭真系一流!