2023-01-30
#食到去九龙湾 #食到去淘大☎️好挂住台湾嘅啲美食,今次我哋嚟到淘大商场嘅九份饱,呢度嘅装修好有九份嘅感觉,一坐底先食咗环境😆再食埋美食一流👍🏻而且食物CP值高 🎠 九份饱 📍九龙湾牛头角道77号淘大商场一期地下G142号舖==============================🍽 怀旧鲁肉饭(小)💲33今次叫细size=一碗饭嘅饭量🍚鲁肉肉粒大,食落有口感,份量岩岩好,每啖都可以食到鲁肉👍🏻而且唔太咸🧂 🍽 盐酥鸡💲38鸡粒嘅份量唔算少🐓粒粒嘅大细亦岩岩好,而且系即叫即炸♨️炸衣厚度适中 🍽肉松起司蛋饼💲36即叫即整热辣辣嘅蛋饼♨️食落软绵绵,加上芝士溶溶地🧀超好食👍🏻 🍹蜂蜜绿茶+💲10 🙌欢迎大家介绍不同香港好食好玩好地方#foodiesklgirls #foodies #cafe #hkfood #food #hkig #香港 #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #美食 #打卡 #美食打卡 #吃货 #吃货女孩 #九龙湾 #观塘区 #九龙湾餐厅 #淘大美食 #cafe #台湾 #台式 #台式餐厅 #香港餐厅 #APM #淘大商埸 #盐酥鸡 #蛋饼 #鲁肉饭 #hongkong
环境😆再食埋美食一流👍🏻而且食物CP值高
🎠 九份饱
📍九龙湾牛头角道77号淘大商场一期地下G142号舖
🍽 怀旧鲁肉饭(小)💲33
🍽 盐酥鸡💲38
🍽肉松起司蛋饼💲36
🍹蜂蜜绿茶+💲10
🙌欢迎大家介绍不同香港好食好玩好地方
#foodiesklgirls #foodies #cafe #hkfood #food #hkig #香港 #香港美食 #香港好去处 #香港打卡 #美食 #打卡 #美食打卡 #吃货 #吃货女孩 #九龙湾 #观塘区 #九龙湾餐厅 #淘大美食 #cafe #台湾 #台式 #台式餐厅 #香港餐厅 #APM #淘大商埸 #盐酥鸡 #蛋饼 #鲁肉饭 #hongkongfoodies