2024-05-08
旺角美食云集,自然系觅食嘅好去处啦~ 今次去嘅系满屋,试下佢个放题点先!咧段时间叫任何餐都自动升级,可以无限叫榴梿🤤 佢啲榴梿又几唔错,甜得嚟都几香榴梿味~另外仲有好多嘢可以叫,净系寿司款式都好多✳️榴梿加州卷真系一大勺榴梿喺面噶🤤配住寿司食竟然一啲都唔怪✳️芝士鳗鱼卷除咗上面𠮶块炙烧过嘅芝士,入面仲有忌廉芝士,食落好幼滑,加埋鳗鱼同烧汁味道好丰富✳️各款刺身都好新鲜,而且每一块都好厚肉,肉质鲜嫩弹牙,中意食刺身嘅不妨叫多啲~✳️另外好推荐佢个日式蚝锅,蚝肉多之余,个汤好鲜,配住菜同埋少少粉丝食真系好正🤤如果唔系食放题真系叫多几碗✳️仲有佢熟食嘅卤水牛脷都好正,每块都好厚,而且炆得好腍。虽然盐烧牛舌都唔错,但个人中意佢咧款多过盐烧~另外仲有好多菜式可以叫,同埋出面都有好多冷盘、甜品可以攞,真系太多讲唔晒。我哋叫咗烧蚝、花胶、西冷牛扒、蒲烧鳗鱼等等,整体味道都唔错饮品都有好多款,有热清酒任斟,咖啡机、热茶、纸包饮品同罐装饮品,基本上平时接触开嘅饮品通通都有🤣特别一提,佢雪糕雪条有好多唔同款,有我嘅童年回忆孖条同旺宝❗️❗️仲有Movenpick同Häagen-Dazs~~ 感觉200几蚊可以食到,饮到
另外仲有好多嘢可以叫,净系寿司款式都好多
感觉200几蚊可以食到,饮到咁多唔同款嘅嘢,而且质素唔差,cp值真系算高~